חזרה לראשי

אצה צצה גינתית עונתית

המצרכים הדרושים ל-6 רולים:
6 אצות נורי
גזר
מלפפון או זוקיני
נבטי מאש
סלק
לפת
חסה משי ירוק
חבילת טופו
בצל ירוק
עלי נענע
כוסברה
3 כפות רוטב סויה

להכנת המטבל:
1/3 כוס רוטב סויה אורגני
2 כפות שמן שומשום
2 כפות מיץ לימון
1 כף שמן זית
1 פלפל צ’ילי תאילנדי
1/4 כוס קשיו

אופן ההכנה:
שוטפים וחותכים לגפרורים את המלפפון, גזר, סלק, ולפת (אפשר לקצוץ במג’ימיקס על סכין שקוצצת לגפרורים עבים).
שוטפים היטב את עלי החסה והבצל הירוק ומיבשים במסננת למספר דקות (אפשר ליבש במגבת).
חותכים למלבנים את הטופו ומשרים  ברוטב סויה למספר דקות.
את המטבל מכינים במג’ימיקס.
מניחים לאורך  האצה כף מהמטבל ומניחים את הירקות לאורך הרוטב, מגלגלים כמו סושי רגיל ללא אורז.
לבסוף מעבירים אצבע רטובה בסוף האצה ומגלגלים מיד לעוד סיבוב.
ניתן לאכול את הסושי עם או ללא חיתוכים.

מתכון מאת אביטל סבג

Summary
recipe image
Recipe Name
אצה צצה גינתית עונתית
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)